Normalt er det MEALS redaktør, som skriver om messer, men han har ikke fået armene ned endnu. Det forstår man godt, for på MEALS lille stand tilmeldte over 1000 nye personer - fra kantiner, restauranter, institutioner, storkøkkener o.l - sig til at modtage Ugebrevet MEALS og Catering Guiden.

Derved kommer Ugebrevets oplag op over 8600 fagfolk.

Vi var rundt på mange stande og mødte faktisk ingen, som sagde, at de var utilfredse; men som mange korrekt påpegede, er det først nu, hvor lamperne i Bella Center er slukket, og visitkortene og notaterne bliver fulgt op, at hver enkelt standholder kan danne sig et overblik over messens faktiske udbytte.

Messebesøget var 44626 mod 43017 i 2001, og denne fremgang var vist lidt mindre end man havde håbet på.

Standarealerne var ikke udsolgt. Det havde man ellers nærmest givet udtryk for i en pressemeddelelse for et par måneder siden. MEALS er bekendt med firmaer, som på grund af den "udsolgt" meddelelse lagde messeplanerne på hylden.

Den næste messe om fødevarer bliver i Herning Messecenter, hvor man i samarbejde med brancheforeningerne har besluttet et fælles koncept for Hotel, Restaurant & Catering, Interfair og Nordbag under titlen FoodExpo.

Denne satsning lyder særdeles spændende, og vore læsere vil naturligvis løbende blive holdt underrettet om dette arrangement.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?