Tulip Food Company 
I serien "Tulip Premium" er der sat ekstra fokus på kvaliteten. Produkterne er fremstillet på basis af råvarer af høj kvalitet. Dertil er nye opskrifter samt forbedrede tilberedningsmetoder spillet på banen, hvilket har sat sit tydelige præg på serien.

Der er blevet skelet til gode gamle håndværksmæssige traditioner for, hvordan eksempelvis en god vandkogt rullepølse skal og bør gøre sig med hensyn til smag, konsistens og det visuelle indtryk. Ved forarbejdningen er der fokuseret meget på en optimering af spisekvaliteten på produkterne - kødet behandles nænsomt, det koges ellers ryges langsomt og giver dermed et mere mørt produkt. Nyt og sikkert udstyr sikrer tillige, at produkterne altid har den samme gode smag.

Ingen af produkterne i "Tulip Premium" serien indeholder tilsatte fosfater, og dermed bevares bl.a. kødets naturlige struktur. Ligeledes er der minimal anvendelse af hjælpestoffer til sikring af produkternes bakteriologiske kvalitet.

 

 

Dyrlægens natmad

 

"Tulip Premium" står for reel topkvalitet og er specielt udviklet til professionelle køkkenfolk. Sortimentet omfatter bl.a. Rullepølse, Hamburgerryg, Skinke, Saltkød, Spegepølse uden farve, Røget Rygfilét, Pariserfilét og meget mere.

Produkterne kan købes som hele stykvarer eller som skiveskåret i 400g pakninger. For smagens skyld er Premium's skiveskåret pålæg i lidt tykkere skiver end normalt - 12g pr. skive.

"Tulip Premium" er navnet på Tulip Food Company's nye serie, som er specielt udviklet til køkkenfolk, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?