Nu er Carlsbergs sidste to produkter i ølvalget - Carlsberg Dark og Carlsberg Hvede - på markedet. 
· Carlsberg Dark er stærkt, mørkt øl og trods sin høje alkoholprocent på 5,6 procent, er den let i smagen, fordi farinens indhold af rørsukkersirup bidrager med en lethed og et smagsindtryk, som normalt ikke findes i mørke øl.

· Carlsberg Hvede er en overgæret, ufiltreret hvedeøl brygget efter originale bajerske øltraditioner. Den er frisk og har en frugtagtig aroma, hvor anvendelsen af overgær tilfører øllen en aroma af nelliker, skobsyre og orange.

For en del forbrugere vil Carlsberg Hvede virke bekendt, fordi Carlsberg lancerede den som fadøl i september 2001 på 30 udvalgte restauranter. Siden er antallet udvidet til cirka 300 forskellige restauranter, cafeer og værtshuse. Mange har også efterlyst Hvede på flaske, og de kan nu få deres ønske opfyldt.

Carlsberg Dark og Carlsberg Hvede udgør sammen med de to forrige produkter Carlsberg Pivo og Carlsberg Capo Ølvalget.

Den endelige afstemning finder sted i maj 2003, hvor det bliver afgjort hvilken af de fire kandidater, der er den mest populære.

- Mange læsere er utvivlsomt interesseret i flere oplysninger om de fire spændende produkter, og de kan besøge www.carlsberg.dk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?