På Danske Slagteriers slagterkonference den 5. marts i Odense Congress Center, hvor ca. 250 slagtere fra hele landet deltog, blev Slagterprisen 2003 i kategorien Nytænkning uddelt. 
Prisen i kategorien Nytænkning går ikke kun til én person men til 65 slagtermestre hos Dansk Supermarked, som alle er med i projekt 65 KOKKEHUER.

"65 kokkehuer er alt hvad du behøver for at opleve kærligheden i et køkken" - sådan lød det, efter at 65 slagtermestre havde været på inspirationstur til en sydfransk kokkeskole for at opleve glæden ved at lave mad med gode råvarer.

Initiativet til 65 KOKKEHUER skal belønnes på grund af ideen og nytænkningen om at sætte slagteren i fokus. Slagteren skal ikke blot være en slagter, der skærer kød, men også en slagter der kan lave god mad og er klar til at give den gode madoplevelse videre til forbrugeren.

65 KOKKEHUER har været med til at flytte slagterens fokus ud i butikken til kunderne. Det er her, der er brug for hjælp til de mange, der ikke ved, hvad de skal lave til aftensmad. Det er her, 65 KOKKEHUER kan være med til at hjælpe forbrugerne.

65 KOKKEHUER skal også have prisen for at være en aktivitet, der ikke bare er sat i gang, men også bliver tilpasset og udviklet undervejs, så forbrugerne bliver ved med at få den gode madoplevelse med hjem fra butikkerne.

Som en slagtermester sagde fra kurset på kokkeskolen i Frankrig: "Hvis det lykkes mig at formidle alt det, jeg har lært hernede ud til mine kunder, så står vi stærkt som fag."

Planlægningschef Frank Vestergaard, Dansk Supermarked fik på vegne af 65 KOKKEHUER et trofæ og en studietur til udlandet.

MEALS ønsker Dansk Supermarked tillykke.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?