Tulip Food Company 
Tulip Food Company introducerer nu "Den 4-kantede Burger". Burgeren, der ikke bare ser anderledes ud, men er det hele vejen igennem fra inderst til yderst. Den 4-kantede burger er en fastfood-nyhed, der tilfører værdi i det samlede burger-måltid. Lidt mindre og knap så klodset - til gengæld en del større i smagen og nemmere at "gabe over".

4-kantet betyder kompromisløs, og det er overskrift for et burgerkoncept, der matcher de nye spisevaner og kravene om kvalitet frem for kvantitet. Det handler om ærlige råvarer med mest mulig smag, lag for lag. Kun tilsat den originalitet og produktsikkerhed, som gør en forskel - hver gang. Konceptet gælder derfor ikke bare årets fastfood-nyhed, "Den 4-kantede Burger" af 99,9% oksekød (kun tilsat salt). Det gælder også alle de runde burger-klassikere fra Tulip Food Company.

 

 

Den 4-kantede Burger

Glæd dig til en sikker succes med den 4-kantede Burger på menuen klar til servering i en fart til kvalitetsbevidste kunder efter 3 klassiske opskrifter:

Classic, Cheese og Bacon. Tulip Food Company lægger op til, at udsalgsstedet benytter nyhedens interesse til samtidig at skabe opmærksomhed og styrke profilen som et spændende og levende burgersted, der tilfører oplevelse og kvalitet til de originale burgermåltider. Den 4-kantede burger bliver fulgt på vej med iøjnefaldende skiltemateriale, konkurrence med attraktive præmier, præcise deklarationer og udførlige opskrifter.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?