Krydderigrosserer, direktør Kurt L. Dirach kan den 31. marts fejre sin 70 års fødselsdag. 
I 1928 startede hans far Knud Dirach virksomheden i Ryesgade på Østerbro i København. Efter dennes død i 1961 havde Kurt Dirach været i virksomheden siden 1955, så kun 28 år gammel overtog han virksomheden, som han med stor faglig dygtighed har drevet i snart 50 år. Hans store viden om krydderier har bevirket, at firmaet i dag har kunder såvel i udlandet som herhjemme, hvilket gennem årene har givet ham mange tillidshverv.

Kurt Dirach har gennem mere end 25 år været vicepræsident i ASTAs internationale gruppe i den verdensomspændende krydderiorganisation. Han var medstifter af den europæiske krydderiorganisation ESA for ca. 20 år siden. Han har i en lang årrække siddet i Det danske Handelskammers repræsentantskab og siddet i bestyrelsen for flere handelsrelaterede organisationer bl.a. Fødevaregrossistforeningen, Dansk Erhvervs-Sammenslutning i hvilke han i en årrække tillige har været formand. Desuden i mange år formand for grundejerforeninger, vejerlav samt i en årrække formand for Lyngby Badminton Klub - en sport han har dyrket gennem mere end 50 år. Som rotaryaner har han været præsident i 1979/80, og er siden af Gentofte Rotary Klub blevet hædret med et "Paul Harris Fellowship".

Kurt Dirach har skrevet flere hæfter om krydderier, der har været anvendt i undervisningen på flere handelsskoler samt i Hotel- og Restaurantskolen.

Privat har han en dejlig hustru, som er en stor hjælp i virksomheden. Også 4 dejlige døtre og 8 børnebørn er det blevet til. I fritiden er han aktiv i hus og have samt i sommerhuset i Tisvilde.

- Der er reception på dagen mellem kl. 14-17 på Gentofte Hotel, Gentoftegade 29, hvor forretningsforbindelser og venner af huset er velkomne.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?