I Odense Congresscenter dystede den 19. marts to hold udvalgte slagter- og kokkeelever om at indrette en køledisk samt lave mad til tre forskellige familietyper.

Det blev de otte kokkeelever, der sejrede efter en hård men fair duel. De dygtige vindere fik ud over æren hver et rejselegat på 3.000 kr. samt fritidssko fra Ecco.

Elevseminariet "Duellen" er skabt med det formål at sætte fokus på de to uddannelser. "Vi ser tegn på opblødning af de gamle faggrænser, og har med arrangementet gerne villet vise, at slagtere og kokke kan lære meget af hinanden, og at de ved samarbejde kan blive endnu bedre", siger en af initiativtagerne til elevseminariet, slagterkonsulent Torben Blok, Danske Slagterier.

En anden del af formålet har været at bestyrke eleverne i deres valg af uddannelse og give dem udfordring og inspiration i deres fortsatte uddannelse. Det er de to brancheorganisationer Kødbranchens Fællesråd og Danske Slagterier, der står bag elevseminariet, som samlede mere end 600 kokke- og slagterelever samt pårørende til de 16 kombattanter, der var udvalgt fra de tekniske skoler i Ålborg og Holstebro, Slagteriskolen i Roskilde samt Hotel- og Restaurantskolen i København.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?