Færch Plast A/S 
Færch Plast har modtaget WorldStar Prisen 2002 ved en festlig ceremoni i Barcelona, som løb af stabelen i forbindelse med Hispack messen. WorldStarprisen er den anden pris i rækken til salatbowlen, som i oktober 2002 blev belønnet med den skandinaviske Scanstar pris. Sidstnævnte var adgangsbilletten for indsendelse af emballagen til WorldStarkomitéen.

Færch Plast's salatbowle blev sammen med emballager fra 30 andre lande vurderet på en hel række parametre deriblandt: beskyttelse af indholdet, produktets holbarhed, brugervenlighed, salgsappeal, design, kvalitet, miljømæssige faktorer og opfindsomhed.

Med salatbowlen, som er udviklet i tæt samarbejde med den tyske fødevareproducent Vita GmbH, er der blevet lagt vægt på at mødekomme krav fra såvel forbrugeren som fødevareproducenten. Længere holdbarhed, en forbrugervenlig emballage og et friskt og lækkert produkt er afgørende for forbrugeren, mens fleksibilitet i produktionsprocessen og god eksponering er vigtige faktorer for fødevareproducenten.

Vitabakke
Vitabakke

Inspirationen til formgivningen af bakken kommer fra naturen, derfor blev bakken blomsterformet. Derudover er bakken designet, så den kan stå på højkant, hvilket giver en god eksponering af indholdet. Bakken kan i høj grad beskrives som et convenienceprodukt både for forbrugeren og for fødevareproducenten. En "bro" til fx croutoner og ost er fikseret i bakken, og i låget er en gaffel fastgjort med et snapsystem, så du får alt i én pakke, klar til at spise. Bakkens opbygning giver fødevareproducenterne optimale variationsmuligheder af indholdet og forbrugeren får et produkt, der er friskere og mere lækkert og hvor ingredienserne ikke er blandet sammen.

"Med WorldStar prisen er vi blevet bekræftet i, at vi i vores udvikling af emballager fortsat skal lægge vægt på funktionalitet og brugervenlighed. Det drejer sig om at giver forbrugeren mest mulig convenience i emballagen og samtidig levere en emballage, der fungerer optimalt for fødevareproducenten", siger administrerende direktør Jens Bornstein.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?