TCM A/S N.P. Trucks 
TMC A/S har fået et nyt produkt på programmet, nemlig en mobil last/pallevender, som bliver mere og mere aktuel for at imødekomme skærpede veterinærkrav.

I mange virksomheder må træpaller ikke komme i produktionsområdet, og derfor skal byrden over på egne plastpaller. Toppy pallevender gør det muligt at skifte paller meget hurtigt, idet den kan vende op til 60 paller i timen.

Toppy er ikke fastgjort til gulvet i et bestemt rum, som en stationær pallevender, og den kan derfor anvendes præcis, hvor man har behovet fx i varemodtagelsen eller i forsendelsen.

Toppy udnytter rotationsprincippet, uden at der behøves stort hydrauliktryk på lasten. Det bevirker, at man kan håndtere alle slags byrder forsvarligt, let og hurtigt.

Toppy kører som en almindelig selvkørende styrestangsstabler med trinløs elektronisk fartregulering.Toppy kræver ingen installation. Efter en kort demonstration er den køreklar ved levering. Toppy er CE godkendt og overholder naturligvis alle europæiske og amerikanske sikkerhedsregler.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?