På Smagens Dag onsdag den 24. september inviterer Sansestormerne, Skolen for Mad og Appetit på livet, i Risskov ved Århus til Sansestormerkonference. Sansestormerne - det nye navn siden 2002 for den legendariske Århus Husholdningsskole - har noget brutalt og sanseligt over sig, men det har bestemt ikke forandret, at skolen fortsat bygger på tradition og faglige værdier. Skolen, som er landets største, har uddannelser til køkkenassistenter og køkkenledere og derudover også en række nyudviklede kurser, der appellerer til krop, sanser og kreativitet.

På konferencen vil et spændende panel bestående af hjerneforsker og læge Peter Lund-Madsen, forfatter Johannes Møllehave, kok, restauratør og forfatter Morten Nielsen, musiker Peter A.G. og ungdomskonsulent Kim Kabat i løbet af konferencen sætte fokus på det hele, sansende menneske. Deltagerne bliver budt velkommen med en sanseportal, en lys- og dufttrappe og levende musik. I løbet af dagen skal der smages på sansebuffet med sanselig og sensuel mad.

Sansestormerne vil med konferencen give både faglig og personlig inspiration til alle, der arbejder professionelt med fx mad, sundhed, undervisning og uddannelse, ved at sætte fokus på nydelse, fordybelse og livsglæde. Konferencen skal inspirere deltagerne til at skærpe brugen af sanserne.

"Hvis vi lærer at bruge hele sanseapparatet, vil vi få et bedre liv med bedre livskvalitet", siger forstander Ulla Fisker, Sansestormerne.

Konferencen slutter med udnævnelse af Årets Sansestormer. Sidste år gik prisen til kokken og forfatteren Kille Enna. Efter konferencen er der åbent hus på skolen.

Konferencen henvender sig bredt til alle, der arbejder professionelt med uddannelse, kost, sundhed og undervisning, til politikere og alle andre, der har brug for et pusterum fra hverdagen og for ny inspiration både personligt og fagligt.

Tilmelding til Sansestormerkonferencen er senest fredag den 20. juni.

Man kan fx tilmelde sig via skolens hjemmeside, www.sansestormerne.dk.

Yderligere oplysninger: Forstander Ulla Fisker tlf. 86 17 85 11

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?