Fredborg Food ApS
Nu står der igen Backhaus, Bøgelund og Fredborg produkter på hylderne i en stor del af de danske dagligvarebutikker. Takket være umådelig vedholdenhed og opbakning - ikke mindst fra IRMA - er det nu endelig lykkedes for firmaet at genvinde gunsten hos Kvickly, Kvickly Xtra, Super Brugsen, og Daglig Brugsen.Da Backhaus Food Company i foråret 2002 drejede nøglen, gled de klassiske Backhaus tærter af hylderne i de danske dagligvarebutikker. Den 32 årige René Fredborg Nielsen troede på ideologien med ingen kunstige tilsætningsstoffer og kølede færdigretter af høj kvalitet og besluttede at videreføre produkterne under navnet Backhaus, men med sit nye firma Fredborg Food ApS som producent. Siden er varemærkerne Bøgelund, som er økologisk, og Fredborg som er alt andet kommet til.

Coop Danmark ville lige se det nye firma an, inden man lavede aftaler, hvorimod IRMA savnede varen så meget, at man var villig til at forsøge lykken med det nye selskab. Kort efter kom også ISO, Salling og Metro til. .

Nu indgår marinerede kartofler med holdbarhed i 14 dage samt tærter med pakning i beskyttet atmosfære og holdbarhed i 25 dage i Fredborg Food sortiment. .

Til dem som ønsker frosne produkter - specielt cateringbranchen - er der også tænkt på. Men endnu er vi desværre uden en egentlig aftale med en cateringgrossist. Vi har muligvis ikke selv været aggressive nok, men da der er stor efterspørgsel fra catering sektoren, så håber vi snarest på en grossist-aftale.

Danmarks bedste tomatsuppe. Fredborg Food har pr 1. juni overtaget hele produktionen for Kokken og Køkkenhaven med at lave hele deres suppe produktion som løn arbejde. Kokken og Køkkenhaven er bl.a. kendt for at lave ”Danmarks bedste” tomatsuppe. Det giver synergi, da de har den samme målgruppe som os, den kræsne og kvalitetsbeviste forbruger. Ud over kogegrej, er meget af udstyret og faciliteterne det samme, fastslår René.

www.fredborgfood.dk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?