Kom ikke og sig, at økologiske fødevarer ikke interesserer forbrugerne, for toogtresindstyvetusinde (62.000) besøgte de Økologiske Høstmarkeder i weekenden.

Det er kendt, at mange har sindelag for de økologiske produkter, men desværre putter de generelt andre varer i indkøbsvognen, når de køber ind.

En medvirkende årsag kan være, at Økologisk Landsforenings bestyrelse for 75% vedkommende består af mænd, som sandsynligvis kun sjældent sætter sine ben i butikker, hvor man køber dagligvarer ind. Derfor må man formode, at disse mandfolk ikke ved så meget om, hvorledes der skal sættes ind med hensyn til at fremme øko salget.

Strålende sol i guldløv og hybenpragt på gærde var rammen om at gøre De Økologiske Høstmarkeder til en skøn oplevelse for de mange tusinde, der besøgte et økologisk landbrug i weekenden. 119 økologiske landbrug holdt åbent hus, og over hele landet drog folk af sted for at besøge et økologisk landbrug og nyde sensommeren på landet.

Det var i år 11. gang, økologerne fejrede høsten ved at invitere til høstmarked, og gennem årene er besøgstallet steget støt.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?