I november 2001 åbnede Rheinwalds Restaurant Café i Farvergade 15, København.

Nu bliver den 27 årige Danny Nielsen, der er uddannet fra den tre stjernet Michelin Restaurant Im Schifftchen og Aalschokker med én Michelin-stjerne, køkkenchef. Hans inspiration madmæssigt kommer fra de store europæiske køkkener uden at glemme de danske, det er, siger Danny Nielsen, skarpheden i maden der skal frem.

Den 34 årige Morten H. Mikkelsen, der er uddannet fra Restaurant Copenhagen Corner og Hotel Marienlyst, bliver chef de Gourmet Table.

Restaurantens chef Bonnie Reinwald, som er Rheinwalds ældste datter, ser frem til et stærkt samarbejde med de to nyudnævnte chefer.

Efterspørgslen på specielle oplevelser leveret ud af huset er blevet meget stor, derfor har et nyt koncept set dagens lys. Rheinwalds leverer til særlige lejligheder en meget attraktiv buffet, sat op med udvalgte lækkerier, anrettet på en kombination af sølvfade, is-skulpturer, italiensk porcelæn, mejslet is-assietter, blomster og champagne.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?