I oktober måned spurgte vi læserne:
Ville De servere roastbeef af okseinderlår for gæster?

JA 67,5%
NEJ 32,5%

Det man kan udlede af undersøgelsen, er at supermarkederne er sluppet afsted med at overbevise 2/3 om, at kolår kan serveres som noget, der ellers tidligere obligatorisk var filet.

Kvickly tilbød i undersøgelsesperioden "australsk premium oksekød". Oksefilet til godt 142 kr. pr. kilo. Uspecificeret roastbeef til 127 kr. pr. kilo og culottesteg til 122 kr. pr. kilo.

Nu er det interessante spørgsmål, om Kvicklys "premium" roastbeef, som jo under alle omstændigheder koster mere end tilsvarende(?) dansk, er den skåret af filet eller af inderlår?

Den er jo prissat klart under filet'en, men så alligevel højere end culotten.

Til sammenligning havde lillesøster Irma i samme periode 1,2 kg "møre tykstegsbøffer" til 100 kr., og hel oksefilet til 100 kr. pr. kg.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?