Acalor Scandinavia A/S
For 4. Gang er Acalor Scandinavia A/S repræsenteret på Foodtech messen med sine unikke løsninger til de hårdt belastede gulve i levnedsmiddelindustrien. Gulvet vi repræsenterer på 25. år er det anerkendte polyurethan beton system Ucrete® som anvendes indenfor en lang række virksomheder år efter år. Siden sidste Foodtech messe er anerkendte firmaer som Pepsi, cola Russia , Kavli i Hvidovre, Böklund Fleischwaren, Frozen Fish Bremerhaven, Danish Crown, Arla Food og Rügenwalder Muhle Oldenburg bare et lille udsnit af de firmaer, der har valgt at sikre sig ind i fremtiden ved at benytte en gulvløsning med Ucrete® udført af Acalor Scandinavia A/S.

Nyheden dette år vil være et Ucrete® gulv, der samtidig med at det stadigvæk opfylder alle hygiejne krav og resistens krav nu også kommer i system, der opfylder alle krav med hensyn til skridsikkerhed, og dette udføres i samme system, som Ucrete®´n blev født med, altså det originale polyurethan beton system.

Så hvis I også ønsker at sikre jeres virksomhed ind i fremtiden, så besøg os på vor stand, hvor vores konsulenter står klar til at udfordre Dem.

Stand F 5100

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?