Th. Walsted & Søn A/S
Th. Walsted & Søn A/S har udviklet en ny serie af palle-løftere og gaffel-stablere, som ingen har set før.

Fælles for begge typer er at de har 2 drivenheder med elektronisk servostyring, som giver den optimale stabilitet og kørsel.

De 2 drivenheder bevirker at der ikke længere er brug for støttehjul på palle-vogne eller gaffel-stablere. Støttehjul har altid været til gene for mange, ved at støttehjulene kommer til at sidde fast i en rist, hul eller rende, hvorved drivhjulet kommer til at hænge. Med 2 drivenheder vil det ikke være noget problem. Hvis det ene drivhjul kommer i en rist, hul eller en rende vil hjulet selv trække sig fri. Det virker i princippet, som 4-hjulstræk på et køretøj.

Samtidig giver de 2 drivenheder en usædvanlig god drivkraft på våde og fedtede gulve, hvor en traditionel palle-løfter eller gaffel-stabler mange gange har problemer med at komme frem.

De 2 drivenheder har hver deres bremse, som betyder at der er en betydelig bedre bremseevne end de traditionelle palle-løftere og gaffel-stablere. Den elektroniske servostyring gør det utroligt behagelig for føreren, f.eks. når føreren skal dreje 90 grader, skal styrestangen kun ud i 60 grader. Det bringer førerens skulder og ryg i en ergonomisk meget bedre stilling end på traditionelle palle-løftere og gaffel-stablere, hvor føreren skal helt ud på 90 grader med styrestangen.

Styrestangen er blevet en selvstændig enhed, forstået på den måde, at styrestangen ikke har forbindelse til et drejestel, men er styret af et potentiometer. Det beskytter igen føreren, der ikke får stød op i skulderne og ryggen, hvis der køres på et ujævnt underlag, så som klinkegulv.

Hastigheden er en anden faktor, hvor både palle-løfteren og gaffel-stableren kan køre helt op til 9,9 km/t, uden last og ca. 8,5 km med 1600 kg. Begge modeller kan leveres med eller uden førerbeskyttelse og ståplatform.

De nye modeller i malet udførelse har betegnelsen: Palle-løfter EHL 95, gaffel-stabler SBE/S 90 og gaffel-stabler med initial-løft SBE/SI 92.

De nye modeller i rusfri udførelse har betegnelsen: Palle-løfter EHLR 95, gaffel-stabler SBE/SR 90 og gaffel-stabler med initial-løft SBE/SIR 92.

Alle modeller kan som sædvanlig leveres med specialmål, efter kundens ønske.

Stand F 5288
www.walsted.com

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?