Paaskebrød: 
Måltider on-the-go er et marked i stor udvikling og med et enormt potentiale. Vi vil være med forrest på vognen og speeder vores aktiviteter op - både på traditionel fastfood og på vores nye fastfood plus.

Forbrugerne ønsker valgmuligheder, fornyelse og inspiration. Det kræver produktudvikling, men ofte er et lille twist af en klassiker nok til at hente lidt ekstra hjem på omsætningen. Kig med på de gode ideer på www.paaskebroed.com.

Her er også inspiration til, hvordan maden kan gøres sjovere, sundere og grønnere uden at gå på kompromis med smagen. Og en hurtig opdatering på de nyeste trends fra USA og andre steder, der bringer ny puls til forbrugernes ønsker om spændende mad.

Paaskebrød vil med en række nye produkter sætte fokus på moderne fastfood. Flere og flere spiser mens de er på farten, og en større andel af dagens måltider fortæres uden for hjemmet. Forbrugerne vil have valgmuligheder. Ikke mindst bliver det afgørende, at de kan hente sig et sundt og nærende måltid uden besvær, når de ønsker det.

Vores brød går derfor en ny og spændende tid i møde som smagsgiver og ”wrap” til fingerfood - fx som sandwichbrød, pitabrød, shawarmabrød og meget andet.

- følg med på www.paaskebroed.com

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?