Færch Plast A/S: 
Færch Plast er nu på markedet med en emballage til fersk kød der både kan BDF forpakkes, topforsegles og wrappes. En tre i en løsning!

Det er nu muligt at vælge det samme bakkedesign, uanset pakkemetode og varetype. Det giver en markant større fleksibilitet hos producenten ligesom eksponeringen i detailleddet får et løft.

Hidtil har det ikke været muligt for producenterne af fersk kød at topforsegle på APET bakker med kontamineret kant - det vil sige kanter, hvorpå der er kødsaft. Det har Færch Plast nu fundet løsningen på med det nye topforseglingskoncept MAPET.

Færch Plast's nye Mapet koncept giver en sikker topforsegling for producenterne. Det betyder øget sikkerhed og mindre spild af produktet helt ud i forbrugerleddet. Den optimale forsegling opnås ved den rette kombination af bakke, forseglingsramme og film. Mapet indgår i Færch Plast's produktsortiment, således er vi i dag totalleverandør af bakker, uanset om man vælger at topforsegle, BDF-pakke eller pakke i butikken. MAPET kan fås i mange farver, men udover det, kan de nye MAPET emballager også fås i supertransparent hvilket for forbrugeren betyder, at det er nemmere at se bakkens indhold, samt at fødevaresikkerheden er i top i kraft af en bedre forsegling med MAPET.

"Målet for os har været at finde et alternativ til BDF pakket kød. For at skabe fokus på udviklingsprocessen valgte vi at arbejde med en taskforce som hurtigt og effektivt fandt frem til MAPET-løsningen til topforsegling. Før lanceringen af MAPET er løsningen med succes testet hos flere førende slagterier og supermarkeder i Skandinavien", siger Administrerende direktør Jens Bornstein.

En emballage til fersk kød der både kan BDF forpakkes, topforsegles og wrappes. En tre i en løsning!   En emballage til fersk kød der både kan BDF forpakkes, topforsegles og wrappes. En tre-i-én løsning!

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte Marketingchef Inge Nørgaard, Færch Plast, Tel.: +45 99 10 10 10.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?