Novadan A/S

Serien af miljøvenlige rengøringsmidler fra NOVADAN er nu komplet, efter at den helt nye ØKOREN® Grundrens nu også er blevet Svanemærket. Også arbejdsmiljøet har fået en tand op.

Økoren rengøringsmidler fra Novadan
¤

ØKOREN® serien, som i udpræget grad anvendes til rengøring i institutioner af enhver art, består i dag af midlerne: Universal, Sanitet, Kalkløser, Opvask, Toiletrens, Gulvsæbe, Vask/Pleje samt Grundrens, og dermed dækker serien fuldstændigt alle behov inden for traditionel rengøring. Med lanceringen af den nye Grundrens, ændrer NOVADAN samtidig emballagestørrelser, således alle ØKOREN® produkterne fås helt ned i 1 liter.

1 liter bliver til 500!

Umiddelbart forekommer 1 liter ikke af ret meget, når der er tale om professionelle rengøringsopgaver, men med en dosering på 20 ml til 10 liter vand, så bliver 1 flaske til 500 liter færdig brugsopløsning. Og så er det, at lagerplads, håndtering og ergonomi, samt ikke mindst økonomi begynder at spille en væsentlig rolle i forbindelse med indkøb og opbevaring af rengøringsmidler.

Det aller første Svanemærke

Faktisk var ØKOREN® serien forud for sin tid, da den blev udviklet og markedsført i midten af 80'erne. På det tidspunkt hørte det endnu ikke til dagsorden at spekulere over konsekvensen af, hvad vi sådan lukkede ud i miljøet. Men ØKOREN® var dokumenteret miljøvenlig og fandt fodfæste blandt andet hos de brugere, som var plaget af astma og allergi, hvilket i sig selv var nok til at vedholde og videreudvikle serien. Efterhånden som blikket for alvor blev rettet mod de miljøbelastende stoffer over alt omkring os, var rengøringsmidlerne i ØKOREN serien således på forhånd klar til at blive afprøvet mod de strenge krav, der stilles til det Nordiske Miljømærke Svanen. ØKOREN fik i 1995 det første Svanemærke i Danmark. I dag har NOVADAN over 50 forskellige Svanemærkede produkter, som ikke alene er dokumenterede miljøvenlige, men som også har dokumentation for høj effektivitet.

 

Udover rengøringsmidler har NOVADAN svanemærket vaskepulver, maskin­opvaskepulver samt et komplet program af auto-produkter til bilvaskehaller. Virksomheden i Kolding har fortsat fokus på miljøet, og kemiingeniørerne arbejder på flere spændende projekter,¤ som i nær fremtid vil dukke op under det eftertragtede Svanemærke. NOVADAN sælger ikke til private, men det gør de knapt 20 centre og forhandlere, der findes rundt i landet.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?