Kagen bliver til i et samarbejde mellem Københavns Konditorlaug og Bager- & Konditormestre i Danmark (BKD). Her har man udvalgt nogle af de bedste konditorer og bagere i landet til at være med til at skabe den kage, der nok bliver årets mest eksponerede og omtalte stykke håndværk.
Fantastisk hold skaber kagen
For at bevare spændingen for både brudepar og andre interesserede til fredag aften, kan man ikke sige noget om kagens indhold, størrelse og form, men de involverede har allerede nu lagt mange timer i at skabe en kage, der viser det bedste af konditor- og bagekunst.
Ekspertisen er hentet fra hele landet, og holdet består af:
Mette Søgaard, H.C. Andersen Konditori, København,
Christina Cramer, H.C. Andersen Konditori, København,
Ole Thorup Nielsen, Formand for Bager- & Konditormestre i Danmark.
Erik Andersen, Oldermand Københavns Konditorlaug,
Bo Johansen, Johansens Konditori, Frederiksberg
Peter Kofod, Chefkonditor Odense Marcipan,
Kim Rasmussen, Skallebæk Bageri, Haderslev.