Det er lidt irriterende for forbrugerne og tillige nærmest spild af penge at høre om politikernes påtænkte foranstaltninger for udbredelse af sunde fødevarer. Det er muligvis et stort problem for politikere selv, hvis de ikke i særligt omfang køber ind, men andre, som suser hjem fra arbejde, er nødt til at have et indgående kendskab til varerne på hylderne, så de lynhurtigt kan komme gennem butikken. De ved helt præcis, hvad de vil købe, og hvad de vil vælge fra.

En nylig undersøgelse foretaget af Jysk Analyseinstitut A/S viser med al tydelighed, at danske forbrugere ikke er bekymrede med hensyn til fødevarerne. Kun 10%, viser rapporten, bekymrer sig meget, mens hele 90% i det store og hele er fuldstændigt klar over, hvad de går hjem med.

Hvad er det, de ikke ved?

En gruppe meget bekymrede på kun 10% er ligefrem sensationelt lavt, og ud af denne lille gruppe kan man ikke udelukke, at smag har påvirket svaret på undersøgelsens spørgsmål.

MEALS har ved flere lejligheder bragt statistikker om børn, unge og ældres viden om fødevarerne, og tallene har - alle som én - vist samme tendens som hos Jysk Analyseinstitut A/S.

Altså, at almindelige danske forbrugere, unge som gamle, udmærket ved, hvad de putter i munden, og derfor ingen grund har til poltikeres bekymring i den retning.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?