Troels C. Varming

Det franske firma SMURFIT SOCAR har gennem de sidste 20 år videreudviklet en emballage, der er specielt velegnet til friske fødevarer og atmosfærisk følsomme produkter.

PUR-T-emballagen forlænger det enkelte produkts holdbarhed betydeligt og beskytter det på bedst tænkelig måde, lige fra produktion til slutbruger, i den rigtige tilstand og med holdbarheden i behold.

Den manuelle bearbejdning af emballagen er reduceret til et minimum og finder kun sted, når varen pakkes ind. Derved sikres en høj hygiejnisk standard. Den solide emballering beskytter mod kvalitetsforringelse under transport, distribution og opbevaring og reducerer derved spild.

PUR-T er en kæmpesucces på det franske marked

PUR-T-emballagen kan sættes direkte på palle, og kartonen giver plads til trykning af alle relevante produkt­informationer.

SMURFIT PUR-T emballage
SMURFIT PUR-T emballage

Den termoformede folie sikrer at emballagen er vandtæt; den sekundære mikro- perforerede folie at produktet kan ånde. Der er yderligere mulighed for en modificeret atmosfærisk pakning. Emballagen kan tilpasses alle former for produktstyring, både semi- og fuldautomatisk.

PUR-T er udviklet til palletering og stabling. Hardboxen beskytter varen, og størrelser fra o,5 - 25 liter dækker derved de fleste behov.

Produktet præsenteres synligt, altså en salgsemballage der henvender sig direkte til køber i en form, som sikrer synlig kontrol, fuld tilfredshed - et flot produkt, der støtter salgsarbejder og profilerer din forretning.

 

SMURFIT PUR-T bliver markedsført i Skandinavien af firmaet TROELS C. VARMING, hvor yderligere oplysninger kan fås hos Bo Dalskov.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?