Easyfood A/S

Fødevareproducenten Easyfood sender nu en række nye convenience-produkter på markedet - og der er lidt for enhver smag. Lanceringen dækker nemlig alt fra mini-udgaver af sandwichbrød over tyrkisk inspirerede pitabrød til færdigbagte kanelsnegle.

Tø-op-og-servér-produkterne fra fødevare­virksomheden Easyfood A/S i Kolding er blevet så populære, at virksomheden nu lancerer en række nye produkter i serien. Det gælder både to slags sandwichbrød - en mini rug-setta og en mini focaccia - og det tyrkisk inspirerede brød Somun samt en kanelsnegl.

Mini rug-setta og mini focaccia med soltørrede tomater
Mini rug-setta og mini focaccia
med soltørrede tomater

Målgruppen er tankstationer, cafeer, cafeterier, kantiner, skoler og idrætscentre, der gerne vil kunne servere velsmagende mad, som også er nemt at tilberede. På den måde bliver convenience food ikke kun nemt for forbrugeren, men også dem, der skal tilberede og servere det.

Tø-op-produkterne kan spises med det samme, de er tøet op. De er bagt på forhånd og behøver ikke engang bages. Serien af tø-op-og-servér-produkter omfatter nu alt lige fra foccacia med skinke og ost over pølsehorn til bolle med indbagt frikadelle og færdigbagte kanelsnegle. 
Mini rug-settaen og mini focacciaen markerer desuden, at Easyfood nu også sælger sine populære brød i mindre udgaver.

"Det giver nogle helt nye serveringsmuligheder, som vi ikke tidligere har kunnet tilbyde vores kunder - fx er det nemt at bruge til supper, salater, tapas og små sandwich. Det er et godt eksempel på, at vi hele tiden har fokus på anvendelsen af vores produkter, og hvordan vi kan gøre den endnu bedre," siger marketing manager Birthe Schrøder, Easyfood.

 

Samtidig med tø-op-og-servér-produkterne lancerer Easyfood også to nye bake-off-produkter. Det gælder en variant af virksomhedens populære kærnemælkshorn, der nu fås med marcipan. Og så gælder det to typer baguette - jumbo baguette og jumbo baguette multicereal - der produceres af den franske fødevareproducent Délifrance.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?