SoundShip

For første gang i Skandinavien kan høreværnets effekt måles helt præcist mens det sidder i øret. Det er slut med teoretiske gennemsnitstal for dæmpningen: Nu testes den reelle virkning¤ af høreværn direkte på brugeren.

Hidtil har pædagoger, industriansatte og andre medarbejdere på landets støjfyldte arbejdspladser været nødt til at stole på producentens løfter om høreværnets virkning. Høreværn der ikke har sluttet tæt eller af anden grund ikke har dæmpet støjen nok, er ofte først blevet afsløret når høreskaden er sket. I dag kan brugerne selv tage ansvar for deres hørelse og få effekten af høreværnet dokumenteret - ikke kun i teorien, men målt direkte i egne ører.

Test dit høreværn

Når en arbejdsplads inviterer en konsulent på besøg fra SoundShip, tilpasser han øreproppen individuelt og tester den reelle effekt med nyt måleudstyr der netop er udviklet hos SonoMax i Canada.. Dermed får brugeren dokumentation for at høreværnet dæmper som det skal. Både fremstilling og test tager i alt 10-12 minutter.

Undersøgelse sår tvivl om høreværns reelle effekt

En undersøgelse af Elliott Berger fra EAR Institute: www.e-a-r.com/pdf/hearingcons/earlog20.pdf¤sår tvivl om virkningen af de gængse høreværn på markedet, og mener at den reelle dæmpning af høreværn er helt ned til 6% af hvad emballagen lover. Derfor er det vigtigt at effekt måles i øret, ikke udregnes teoretisk. (EAR Institute er ejet af en af de førende amerikanske ørepropproducenter.)

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?