I forbindelse med hovedmåltider i kantiner kunne det være interessant at finde ud af, hvilket tilbehør man ønsker til den varme ret, og i hvor stort omfang.
Vi har lavet en telefonisk undersøgelse, som bygger på 120 kantiner, heraf¤60 mellemstore, 40 store og 20 helt store, blandt Ugebrevet MEALS' modtagere.
Selv om statistikken kun bygger på 120 kantiner, tror vi ikke den skyder helt ved siden af i forhold til en større undersøgelse, hvor der også kunne medtages institutioner og andre storkøkkener.
| antal gange om ugen | ||||
|---|---|---|---|---|
| 0 | 1-2 | 3-4 | 5 | |
| Grønsager kogte | 36% | 18% | ||
| Salat | 19% | 26% | 35% | |
| Brød | 18% | 22% | 37% | |
| Kartoffelprodukter | 44% | |||
| Kartofler kogte | 17% | 44% | ||
| Pasta | 48% | |||
| Ris | 41% | |||
