For 9. gang offentliggør MEALS tal over middagsgæstens foretrukne hovedret på restauranter med servering. Det viser sig¤denne gang, at fjerkræ er faldet betydeligt, mens fisk i stedet ser ud til at have høstet fjrkræ's tilbagegang.¤

"Andet" dækker ofte over udenlandske retter, men det ser ud som om disse restauranter trænger til lidt fornyelse på spisekortet.

· Vinder: FISK

· Taber: FJERKRÆ

 

  seneste forrige 2003
Kød 36% 35% 46%
Kød hakket, strimler, tern 16% 14% 9%
Fisk 16% 11% 12%
Fjerkræ  7% 10% 13%
Pizza, hambuger 12% 14% 11%
Vildt 6% 6% 4%
Andet 7% 10% 5%
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?