Kilde: 6 om dagen

Det første kostråd lyder: Spis frugt og grønt - 6 om dagen, og de fleste ved da også, at 600 gram frugt og grønt er godt for helbredet. Y-tallerken er en model for, hvordan man spiser efter de nye kostråd.

Y-tallerken

Mange danskere spiser et eller flere måltider i kantinen, så som leder af kantinen er du en af nøglepersonerne til kundens sundhed og trivsel, og kunderne bliver glade for det.

En 3F-undersøgelse viste for nylig, at 7 ud af 10 adspurgte ønsker flere grønsager og mindre fedt i kantinemaden. Samtidig er der mange eksempler på, at arbejdsglæden og den faglige stolthed i kantinen stiger, når man begynder at arbejde med et grønnere køkken - også selvom det i begyndelsen kræver mere arbejde og omtanke.

- Der er udarbejdet en brochure, hvor du kan læse mere om Y-tallerkenen og princippet bag den. Og der er samlet en række tips og tricks til at gøre maden grønnere og sundere.

 

Susanne Tøttenborg (6 om dagen), 35257272, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?