Kantiner vil så gerne være som restauranter. Det er de på mangfoldige områder også, og langt de fleste har et niveau, som medarbejderne er glade for. Men kantinerne, indbefattet de såkaldte kantine-restauranter, er lidt for glade for grossistvarer - altså de nemme løsninger. Ikke fordi disse varer ikke er brugbare, men vi kender alligevel allesammen til, at man bliver træt af ensartede tube- og dåsevarer. Hjemmelavet er derimod ikke ens hver gang.

Der er mangfoldige varer, som man udmærket selv kunne fremstille uden det helt store tidsforbrug. Gå i gang og vi garanterer, at kunderne vil synes godt om kantinens nye sortiment.

Fra fagbogen Pølsemageri og helt pålæg, skrevet af Pauly S. Bomark og Bjarne Olsen, finder du mange opskrifter til fremstilling af skærepålæg som fx spegepølser, rullepølse, kødpølse og meget andet. Der findes også særdeles nyttige og spændende fagbøger om charcuteri og ferskvarer, opskæring m.v,

kødvarer, kompot, marmelade, 
dressinger, pickles, remoulade o.m.a.

- Der findes et kæmpe-fagbogs-udvalg på over 300 titler på www.meals.dk -> Fagbøger
Meals slogan for fagbøger har i årtier været: "Viden styrker forretningen". Ikke bare en talemåde, men så sandt som det er sagt.

Gode fagbøger koster kun "småpenge" i forhold til indtjening på image og på salg.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?