Beauvais Food Service

Hvis du tror, salat kun er noget med tomater, rucola, oliven og ristede pinjekerner, så tager du fejl. Nu lanceres en helt ny serie af tilbehør til salat- og frokostbuffeten, som giver fornyet inspiration til at lave nye spændende og anderledes salater.

Salat i alverdens variationer har efterhånden fået en fast plads til vores måltider. Flere og flere har fået øjnene op for, at de grønne blade ikke kun er et nødvendigt onde, fordi det er sundt og spækfyldt med vitaminer og mineraler, men at det faktisk smager godt.

Nu bliver mulighederne endnu flere. Beauvais Food Service lancerer Salat Topping, en helt ny serie af spændende tilbehør, som kan tilføre nyt liv til salat- og frokostbuffeten, og som er nemt at gå til. Salat Topping består af tre forskellige varianter: Strimlede rødbeder med æbler, Asier med estragon og Perleløg med lime. Alle klar til at blive blandet i salaten på lige fod med oliven, feta og pinjekerner.

Salat Topping-serien kommer i praktiske 3 kg dåser.
Salat Topping-serien kommer
i praktiske 3 kg dåser.

 

"Vores intention har været at lave variationer af syltede grøntsager, som passer til det moderne køkken og nutidens spisevaner, men som har sit udspring i det traditionelle danske køkken. Syltede grønsager passer godt sammen med salat, de har både noget sødt og surt i sig, og derfor gir de en ekstra pif til smagen. Vores nye survarer egner sig også perfekt som tilbehør til moderne og traditionelle retter, eller til hamburgere, smørebrød og baguetter. De er lette at anvende og altid friske. Det er nemt at lave smagfulde retter uden at man investerer i en masse specielle ingredienser.", siger Markedschef Flemming Øster i Beauvais Food Service.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?