Easyfood A/S

Fødevarevirksomheden Easyfood, der indtil nu primært har været kendt for sine convenience-produkter inden for brød, lancerer nu også et sortiment af kølede og frosne middags- og kødprodukter. Det sker under navnet Gourmet Express - og konceptet præsenteres på fødevaremessen Food Expo i Herning fra den 19. - 22. marts.

Var det noget med en portion bøf med løg, kartofler og skysauce? Lyder det bedre med forloren hare med kartofler og brun sauce? Eller er du mere til laks med chili/limesauce og kartofler?

Sauce bolognaise samt kylling i karry
Sauce bolognaise samt kylling i
karry

Under alle omstændigheder behøver du nu kun at lede et sted efter ovenstående middagsretter. Sammen med over 20 andre kølede eller frosne middagsretter udgør de nemlig sortimentet i fødevarevirksomhedens nye satsning Gourmet Express, der præsenteres på Food Expo i Herning midt i marts.

Hidtil har Easyfood primært været kendt for sin store succes med at producere bake-off og tø-op-og-server produkter indenfor brødmarkedet til bl.a. catering, kantiner og tankstationer. Men nu udvider virksomheden altså sit virke til at dække en langt bredere del af convenience-markedet - en satsning, der ligger godt i tråd med efterårets opkøb af virksomheden Whizzo, der sælger pinde med alt fra fisk til kød kombineret med salater.

"Vi vil være den foretrukne partner inden for convenience- området, og derfor er det naturligt for os at udvide sortimentet med måltidsløsninger. Vi har brugt meget tid på at sørge for, at vi lever op til vores sædvanlige kvalitet, og det betyder også, at vi har øget vores produktudvikling og kvalitetssikring på området," siger direktør Flemming Paasch, Easyfood.

De nye middagsretter og kødprodukter bliver både solgt under eget logo hos Dansk Supermarked og som større partier til catering og kantiner. Samtidig ser virksomheden et marked i at levere færdige middagsretter til for eksempel tankstationer, forlystelsesparker og institutioner, der ønsker mad af god kvalitet uden at skulle bruge megen tid på tilberedning.

På messen i Herning præsenterer Easyfood også en række ny produkter i brødserien. Det gælder for eksempel ny focacciabrød med topping og en kylling/karry snegl. I afdelingen for sandwichbrød er der fokus på de gamle kornsorter med for eksempel spelt, ligesom man kan få en anderledes sød og krydret smagsoplevelse ned peppadew pikante peppers.

 

Endelig tilbyder Easyfood som noget nyt to varianter af scones, ligesom virksomhedens populære kanelsnegl fås singlepakket, så den er klar til servering ved enhver begivenhed.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?