India-dan

Selvom der stadig er godt¤ ca.¤ måneder til juleaften, så varer det ikke længe før kunderne spørger, hvad der er på julemenuen i år!

Krydderivirksomheden India-Dan er netop på gaden med deres nye julebrochure fyldt med opskrifter og inspiration til det færdige præsentationsmateriale i butikken. Opskrifterne kan kombineres på kryds og tværs, så det passer til lige netop din butik. Du kan også inddele præsentationen i forskellige menuer, som f.eks. den traditionelle og den moderne julebuffet og til sidst den utraditionelle julemenu.

Salgschef Johnny Rønnov ser uendelige kombinations­muligheder med opskrifterne og tilføjer "Med den nye julebrochure har India-Dan gjort det nemt at få ideer til nye jule- og nytårsretter og få dem præsenteret på en indbydende måde i forretningen, som kan være afgørende, når kunderne skal vælge mellem de mange tilbud".

For en slagtermester handler julen om meget mere end mad-ud-af-huset til julefrokoster. Mange af opskrifterne kan også bruges som nemme måltidsløsninger, der enten er klar til at tilberede eller som færdigretter.

Fyldt brie
Fyldt brie

Blandt de mange opskrifter er der for eksempel "Kunstnersild med peberfrugter og løg" og "Whisky-marineret svinefilet med pommes duchesse og pesto marinerede pærer med gorgonzola på butterdejsbund og dertil whiskysauce". Som dessert kan vi anbefale "Fyldt brie med pestobrød, kapers og oliven".

 

Hvis du ikke allerede har fået brochuren, kan du henvende dig til India-Dan eller hente den på www.india-dan.dk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?