SuperBest

Købmændene i SuperBest sagde i dag ja til en strategisk aftale med Dagrofa, som indebærer, at 21 ISO og Dreisler-butikker fremover bliver en del af SuperBest. Kæden bliver dermed med ét slag Danmarks største fødevaremarked - og udgør nu en endnu stærkere spiller i den danske detailbranche. Udbredt glæde over løsningen, som styrker både SuperBest og Dagrofa.

Købmændene i SuperBest gav i dag deres enstemmige opbakning til en færdigforhandlet kontrakt om tættere partnerskab mellem SuperBest og Dagrofa. Det skete på en ekstraordinær generalforsamling i Kolding. Dermed kunne SuperBests formand Anders Pedersen og Dagrofas koncernchef Carsten Normann give hånd på aftalen, som først og fremmest betyder, at ISO og Dreisler bliver en del af SuperBest, Kæden opnår dermed en samlet omsætning på ca. 16 milliarder DKK.

Frank Sørensen
Frank Sørensen

"Jeg er utroligt glad og stolt over, at købmændene i dag har givet et helt utvetydigt signal om den ønskede strategi over for Dagrofa. Og jeg glæder mig utrolig meget til at indlede arbejdet med at integrere ISO og Dreisler i kæden. De to kædekoncepter har masser af at byde på i form af inspiration, erfaring og dygtige medarbejdere - og jeg er helt sikker på, at vi kan tilføre en masse værdi til butikkerne i form af godt købmandsskab. Dermed tager vi det bedste fra alle verdener - til stor gavn for alle kunder i ISO, SuperBest og Dreisler," siger Frank Sørensen, adm. direktør, SuperBest.

Nødvendigt med samarbejde og fokus

Også Dagrofas koncernchef, Carsten Normann, var meget tilfreds med både aftalen og opbakningen fra generalforsamlingen:

"Vi har hele tiden sagt, at vi kun så én reel mulig dansk samarbejdspartner i forhold til ISO og Dreisler - og det er SuperBest. Kædens købmænd og ansatte står for alle de værdier og principper, vi selv driver detailhandel ud fra. Og jeg er derfor yderst tilfreds med, at det nu er lykkedes at opnå en historisk aftale, som vil løfte både Dagrofa, købmændene og alle de ansatte i de tre kæder. Aftalen forpligter os alle til for alvor at tage kampen på et dagligvaremarked, som kræver fokus og samarbejde i den frivillige sektor. Det er den eneste måde, vi for alvor kan konkurrere med Dansk Supermarked og COOP," siger Carsten Normann.¤

 

Dagrofa og SuperBest skal nu aftale den præcise plan for optagelsen af ISO og Dreisler i SuperBest, men det er hensigten, at integrationen skal være på plads senest i april 2007.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?