Selv de trofaste Carlsberg elefanter er det lykkedes at køre trætte. De kan ikke mere af sorg over at se deres kære virksomhed i Valby, København smuldre. Disse bomstærke dyr har i adskillige generationer stået i porten til Carslberg som symbol på noget urokkeligt. Forlader de også stedet, synker selve portalen i grus.

I de seneste ti-femten år har bryggeriet ikke seriøst markedsført sit mangeårige flagskib HOF, som tilmed har fået strøget sit navn. Det var og burde stadig have været Nede i Kælderen men markedsføring med forfinet pludder på fransk eller andre annoncer af samme skuffe - milevidt fra Ølhunden glammer - blev foretrukket, og bajerens time fjernede sig fra HOF..

På trods af, at bryggeriet år efter år kunne se skriften i neon på væggen, så ville det stædigt opdrage folk til koket at nippe til gourmet øl eller lignende sorter. I mellemtiden fandt folket ud af, at Tuborg smager bedst hver gang.

Omsider har Carlsbergs direktør Nils Smedegaard Andersen indfundet sig i borgerstuen for at meddele, at mange medarbejdere snart må regne med at have oplevet deres sidste dag i Carlsbergs tjeneste.

Denne besked er ikke nogen overraskelse for allerede for flere år siden lå denne beslutning mere end i støbeskeen, og MEALS har flere gange skrevet om Carlsbergs beslutning om at lukke store dele af bryggeriet i Valby.

Mange af bygningerne derude er fredede, men alligevel bliver der, som hele tiden har været planen, store muligheder for grundsalg. Måske noget for overborgmester Ritt Bjerregaard til sine femtusind-kroner-i-husleje-lejligheder bl.a. til glæde og gavn for de fyrede bryggeriarbejdere.

Store danske lokomotiver ser ud til at falde styk for styk, og nu har selv de eftertænksomme, smukke og trofaste elefanter på Ny Carlsberg Vej mistet bæreevnen.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?