Xbeer (Royal Unibrew A/S)

Danmarks nye leverandør af specialøl hedder Xbeer. I første omgang tilbydes 17 spændende importerede specialøl fra bryggerier i Belgien, Spanien, Polen, Tjekkiet, Frankrig, Bayern samt mikrobryg fra danske Refsvindige og Ceres Bryggeriernes internationale eksportsucces Red Eric.
 
Xbeer skal - som nyt forretningsområde under Danmarks næststørste bryggerikoncern Royal Unibrew A/S - imødekomme danskernes stigende efterspørgsel af nye anderledes øloplevelser. Xbreew har sammensat et sortiment af 17¤ kvalitetsøl, der er udvalgt på baggrund af smag, historie, oprindelse og flaske. Netop fordi udvalget er afgrænset til det bedste af hver øltype, så vil man løbende tilpasse sine udbud af øl til nye tendenser og behov. På den måde er man også hele tiden klar til at udfordre markedet og forbrugernes smagsløg.
 
Xbeers portefølje dækker et bredt udvalg af spændende nationale og internationale øltyper som fx den belgiske klosterøl Affligem, irsk tradition med klassiske som Murphy´s Stout og Irish Red, tjekkiske klassepilsner Starobrno, autentisk polsk pilsner Brok Sambor samt bayersk hvedeøl i både en lys og en mørk variant. Der er også franske Desperado med en snert af tequila eller Red Eric fra Ceres Bryggerierne samt hollandske Amstel, der er et af de helt store internationale mærker. De mange varianter passer til alle situationer, hvor forbrugeren har lyst til at prøve noget ekstra, uanset om det er til maden, en særlig øloplevelse på cafeen i baren eller natklubben.
 
- Xbeer specialøl vil i første omgang være at finde rundt om i landets barer og restauranter. Senere følger detailbutikkerne med, så danskerne også kan nyde øllene i mere private omgivelser.
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?