Gør mormor endnu mere tilfreds
Tiden er i stort omfang løbet fra hjemmelavet - ja, det er vist ikke for meget sagt, at det stort set er forbi med hjemmelavet i kantiner, institutioner, restauranter, diner transportable og andre storkøkkener. Forklaringen er som regel, at man ikke har hverken tid eller råd til at stå og nørkle med tilberedningen.
Disse toner er forlængst gået ind på lystavlen hos fødevareindustriens skrappe folk, og de fremstiller i dag utallige hel- og halvfabrikata i så god kvalitet, at selv forbrugerens mormor er begejstret.
Den industrelle stordrift har taget en kæmpebid af udespisningens madlavning - og mere vil komme til, fordi de i høj grad leverer god mad- & hygiejnekvalitet til fornuftige priser. Deres indtog i madlavningens mekkaer er ikke overraskende, for ud fra en opskrift er der vel ikke så stor forskel - om nogen - for at frembringe hjemmelavet i større mængder.
Udespisning er, som beskrevet i mange artikler i MEALS, i vækst. Dette må foranledige fødevareindustrien til fortsat at satse på at udvikle gode hjemmelavede produkter, så mormor kan blive endnu mere tilfreds.