Selskabet Food Service Danmark har hidtil været ret upåagtet på det danske catering marked. Men i løbet af bare et par år er der blevet ændret meget på dette. Tilmed er selskabets administrerende direktør Anette Kreiner ikke i tvivl om, at virksomheden om et par år vil være vokset betydeligt på det stærkt voksende marked.

Det falder godt i tråd med, at MEALS i årevis har omtalt, at udespisning er i stærk vækst. Det være sig i kantiner, institutioner, restauranter m.v. (læs iøvrigt artiklen "mere på restauration end før).

Food Service Danmark omfatter Dagrofa S-Engros, der som bekendt har eksisteret i en årrække og det forholdsvis nye Catering Engros, som det seneste års tid har opkøbt en række gammelkendte catering virksomheder som Incofood, Kødgrossisten, HKI Catering, KK Engros og Dagrofa KK-Engros.

Anette Kreiner siger til Børsen, "at der ikke rigtig er nogen der ved, hvor stort det danske cateringmarked er. Vi famler os frem i mørke eller blinde. Ingen er særlig meddelsomme". Kunderne er typisk restauranter, cafeer, grillbarer, pizzariaer, forsamlingshuse og mindre købmænd.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?