Udviklingen går hurtigere og hurtigere, men sådan har det formentlig føltes i mange år. Alligevel vil hastigheden blive øget på specielt mange områder indenfor fødevarer. Den tid et produkt kan være på markedet, før der stilles krav om fornyelse vil være kortere og kortere, blandt andet fordi en god idé hurtigt bliver kopieret af konkurrenterne. Det betyder helt afgørende, at forskningen skal kunne omsættes helt ud i produktleddet så hurtigt som muligt. Der er ingen tid at spilde for kan man ikke hurtigt nok klare processen fra teori til praksis, så vil man i mangfoldige tilfælde opleve, at udviklingen er kørt videre.

Der er fokus på sundhed som aldrig før, men hvad ved vi i realiteten i så henseende om alle de produkter, der strømmer ind i forbrugerens hverdag. Selv ernæringseksperterne er i konstant vildrede om deres prædikater på sunde produkter. Det ser ud til, at der er gået inflation i ekspertise om fødevaresundhed. I hvert fald har holdbarheden på mange af deres udsagn ikke ligefrem langtidsholdbarhed. 

Klik for information om annnoncering
 

Nu er Ernæringsrådets gebet blevet til: Motions- og Ernæringsrådet endda i denne rækkefølge. Hvor hensigtsmæssigt denne kobling er, er vi i tvivl om, idet motion øger tørst & sult, og det er som regel læskedrikke & fastfood, der ryger indenbords. Vand &¤ gulerødder, som nogen anbefaler, duer ikke i denne sammenhæng.

På de fleste globale markeder overstiger udbuddet i dag efterspørgslen, og det vil formentlig i endnu højere grad fortsætte fremover, i hvert fald for de produkter, der har været på markedet et stykke tid. Den stærke koncentration i detail- og i cateringleddet betyder en indkøbskoncentration, som i høj grad vil blive brugt til at presse priserne endnu mere ned. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?