Mortalin A/S

Mortalin er en af de konsulentvirksomheder, som har fået ekstra travlt i takt med de stigende krav til fødevaresikkerhed og hygiejne.

Fødevaresikkerhed optager mange danske forbrugere. TEMA - årets store fagmesse for fødevaresektoren, storkøkkener, restauranter mv. - handler derfor også om at skabe bedst mulig sikkerhed på fødevareområdet.

tilberedning
 

Blandt udstillerne i Bella Center er A/S Mortalin, som for alvor kan mærke, at fødevaresikkerhed er kommet på dagsordenen. Firmaet er et af landets ældste inden for hygiejne, fødevaresikkerhed og skadedyrs­bekæmpelse.

"Vi har i det seneste år haft en markant stigende efter­spørg­sel på opgaver i form af f.eks. kvalitets­inspektion, hygiejne­kontrol, bygnings­gennemgang og forskellige former for beredskab," siger adm. direktør Anders Kildemoes.

"Fødevareindustrien er lige nu det område, hvor aktiviteterne vokser mest. Det skyldes formentlig den meget store opmærksomhed på sikkerheden. Vi mærker det også blandt grossister og detail­handlende. Alle seriøse firmaer og forretninger vil tilsyneladende være sikre på, at de har orden i sagerne."

Behov for ny service

Mindre og mellemstore virksomheder kan have svært ved at finde tid til at gennemføre interne kontroller. Det kræver også tid at holde sig ajour med ny viden. Mortalin har derfor kunnet opbygge et betydeligt marked ved at levere kvalificeret konsulentservice og teknisk bistand til fødevaresektoren.

"Vores kunder er vidt forskellige - fra den selvstændige bager til den store internationale medicinalvirksomhed. Vi har derfor skræddersyet forskellige ordninger, som passer til de forskellige kundegrupper. Og sagt i al beskedenhed er det blevet en pæn succes.

 

Selvfølgelig er en sådan service ikke gratis. Til gengæld sparer kunderne deres medarbejderes tid. Desuden giver det kunderne en ekstra tryghed, at vores eneste opgave er at tjekke, om alt er i orden hos dem," mener Anders Kildemoes.
Mortalin, der har en informationsstand på TEMA-messen i Bella Center, er en landsdækkende virksomhed med 150 medarbejdere og afdelinger i Aalborg, Herning, Århus, Vamdrup, Odense, Næstved og København. Hovedkontoret ligger i Haslev på Midtsjælland.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?