Graasten Salater A/S

Graasten lancerer en helt ny serie af luksussalater med et højt indhold af henholdsvis rejer, skaldyr og hønsekød på over 50%, som sender smagsløgene i den syvende himmel.

Den lækre salatserie består af rejesalat med koldvandsrejer, skaldyrssalat med krebsehaler og rigtigt krabbekød og hønsesalat med store stykker bryst- og lårkød.

Navnet på delikatesserne er Luxus 50%, og de tre salater, som er fremstillet med ægte mayonnaise, inviterer både til nem servering på brød og til spændende kombinationer med andre ingredienser af høj gastronomisk kaliber.

Formidabel forret eller nem natmad

Med Luxus 50% inspirerer Graasten både til forkælelser i hverdagen og til tryllerier, der imponerer og begejstrer weekendgæsterne.

De tre luksussalater fra Graasten
De tre luksussalater

Anret for eksempel en spændende forret med avokado og skaldyrssalat, som kan overraske familien på en travl hverdagsaften. Eller rul en madpandekage med rejesalat, tomater og rucola som afslutning på en hyggelig aften blandt venner.

 

Uanset om det gælder gastronomiske gæstemiddage eller forførende forårsmenuer, fuldender Graasten Luxus 50% smagen og sætter scenen for delikate smagsoplevelser for store og små.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?