Bella Center

37.402 var gået gennem tælleapparaterne onsdag eftermiddag, da Bella Center lukkede og slukkede lyset til årets store fagmesse TEMA 2007.

Skandinaviens bedst besøgte og mest visionære fagmesse for fødevareindustrien, storkøkken og hotel-, restaurant & catering branchen - TEMA 2007 - er og bliver et sandt mekka for fagfolk med interesse for de nyeste produkter og trends. Og ikke færre end 37.402 af slagsen valgte at aflægge Bella Center visit, da messen fyldte de store haller fra den 25.-28. februar.

For størstedelen af udstillerne har der været tale om kundepleje på et meget højt plan. Det er således ikke "kun" salget, der er i centrum, men derimod også at vise produkter frem og møde eksisterende og potentielle kunder i en sammenhæng, hvor der er tid til at få en god snak og skabe kontakter.

Storkøkkenfirmaet Brønnum har haft også det primære mål på TEMA 2007 at møde og pleje eksisterende kunder, men også at generere nye. Og ifølge adm. dir. Oluf Brønnum-Schou er det lykkedes.

- TEMA en god anledning, her har både de eksisterende og potentielle kunder afsat tid til at kigge på produkterne og tale med os. Vi har mulighed for at vise nyheder frem og sælge - men kundepleje og opdyrkelse er selvfølgelig det vigtigste, fortæller Oluf Brønnum-Schou.

Merrild Coffee Systems formål med at være med på TEMA er også kundepleje. Et mål, som Klaus Andersen, general manager for Merrild Ooh Nordic, føler, i rigt mål er blevet nået. Klaus Andersen er således glad for den interesse, der har været for Merrilds stand, men lægger også vægt på, at messen og logistikken omkring denne har været i orden.

- Det er en lille ting, men f.eks. bare det, at skraldespandene bliver tømt, og tingene fungerer, er med til at gøre vores deltagelse på TEMA til en positiv oplevelse - og så gør det da heller ikke noget, at interessen for vores produkter har været enorm, fortæller Klaus Andersen.


DM for Kokke- og tjenerelever

TEMA 2007 stod også på sidstedagen i konkurrencens tegn, da HTS, i samarbejde med 3F og Horesta, afviklede danmarksmesterskaberne for kokke- og tjenerelever i Bella Center.

Kokkeelever

Der blev uddelt bronze, sølv og guld i denne disciplin.

Casper Gustafsen og Michel Lycoops begge Ruths Hotel (Aalborg Tekniske Skole) vandt Bronze.

Mie Bonde fra Restaurant Saison og Kim Jeppesen fra Restaurant De Gaulle (begge fra Hotel- & Restaurantskolen) vandt sølv.

Anne Kirstine Balskilde fra Odder Park Hotel og Magnus Knudsen fra Prins Ferdinand (begge fra Silkeborg Tekniske Skole) vandt guld.

Tjenerelever

Der blev uddelt bronze, sølv og guld i denne disciplin.

Marie Holmberg Sloth Jensen fra Hotel D'Angleterre og Ninna Eckberg fra Hotel Scandic Copenhagen (begge fra Hotel- og Restaurantskolen) vandt bronze.

Mads Sund Frederiksen fra Hotel Hesselet og Maria Fridolin Hansen (begge fra Dalum Uddannelsescenter) vandt sølv.

Nick Schøler fra Svostrup Kro og Christian Haun Enuch fra Hotel Marselis (begge fra Silkeborg Tekniske Skole) vandt guld.

 

Der er TEMA-messe igen i Bella Center i 2009.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?