India-dan

Med den store kuglegrill i platinudgave og flotte ude-køkkener er der gode muligheder for at forlænge grillsæsonen. Derfor har krydderivirksomheden India-Dan A/S været tidligt ude med de første grillnyheder. Johnny Rønnov, som er salgschef for detailsektoren, mener at der er gode muligheder for at få mere ud af grillsæsonen ved at komme tidligt i gang.

Forlæng grillsæsonen ved at grille indirekte

Hvis det skal være sjovt at grille en kold vinterdag eller en våd forårsdag, er det vigtigt, at tiden ved grillen er så kort som mulig.

- Ved at grille indirekte - altså med låg på grillen, kan du sætte retten på grillen, og lade den passe sig selv til det er færdigt siger Johnny Rønnov og fortsætter:

Under overskriften "Forårsgrill" har vi udviklet en række opskrifter på spændende måltidsløsninger, som med fordel kan sælges i alubakker, lige klar til at komme på grillen.

Som påske- eller forårsmenu kan du f.eks. lave en farsfyldt lammeryg med bacon og danablue, krydret med mint. Dertil kan du lave grillkartofler med rødløg pakket ind i sølvpapir. Det hele sælges, så det er klar til at komme på grillen, så er det bare at fyre op i grillen, på med retten og så passer det sig selv.

Det er ikke kun stege, som er velegnet til at sælge i alubakker, klar til at komme på grillen. Det kan også være en hel ret, hvor du både har kød og tilbehør i én bakke - som f.eks. marinerede nakkekoteletter på en bund af grønsager og pasta, fortæller Johnny Rønnov.

Nem mad… for både dig og dine kunder

Efterhånden efterspørger forbrugerne mere og mere convenience, og det er uanset om maden skal tilberedes på grillen eller inde i køkkenet. Johnny Rønnov ser et stort potentiale i måltidsløsninger fra slagteren, som er klar til at tilberedning hos kunden. - For at kunne være fleksibel og hurtig tilpasse sig vejrudsigten, skal opskrifterne, være nemme at gå til.

Når opskrifterne er lette at gå til, får du større sikkerhed for, at de bliver ens hver gang. En ensartet kvalitet får du også ved at anvende færdige marinader og krydderiblandinger, fortæller han og fortsætter:

grillstemning

- Flere af vores kunder er blevet mere fokuseret på at optimere deres råvarelager, således at de anvender én blanding til flere opskrifter. Blandt nyhederne til dette års grillsæson er en ny grund­blanding til grill­medister, som gør det nemt for slagteren at variere sortimentet. Når grundfarsen er lavet, er det kun fantasien, som sætter grænsen for variationsmulighederne. Den kan f.eks. kombineres med den græsk inspirerede krydderiblanding Shish Kebab eller Italiensk Finocchio med fennikel.

Giv dine kunder inspiration og nye ideer til grillen

Johnny Rønnov og hans kollegaer kører hver dag ud til en stor del af de danske slagtermestre hos både de private slagtere og i supermarkeder. - Dem der får bedst udbytte af grillsæsonen, er gode til hele tiden at tilpasse sig vejret og så er de gode til at inspirere kunderne med nye ideer og muligheder, siger han og fortsætter:

- Vi vægter meget højt at give vore kunder optimal rådgivning med vægt på inspiration og problemløsning og derfor har alle vore fagkonsulenter en relevant faglig baggrund og en stor portion erfaring med i rygsækken. Innovation og problemløsning er vigtige nøgleord i hele India-Dan og derfor har vi valgt at udvide, således at de fysiske rammer også lever op til organisationens udvikling og fremtidens krav.

- Produktudvikling, salg og markedsføring vil således i løbet af foråret 2007 flytte i et nyt Innovationshus på ca. 780m², som snart står klar på nabogrunden. Innovationshuset bliver et inspirerende miljø for både os og kunder, hvor der bliver helt nye muligheder for produktudvikling, test af produkter samt afholdelse af forskellige former for seminarer.

 

India-Dan har allerede sendt to brochurer på gaden med inspiration og nyheder til årets grillsæson. I slutningen af marts kommer næste udsendelse og India-Dan fortsætter med at sende inspiration ud til deres kunder. Alle brochurer findes også i elektronisk udgave på www.india-dan.dk.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?