Agrova Food

GASA Nord Grønt I/S øger personaleressourcerne på salgssiden og har pr. 1. marts 2007 ansat Kristian Kaae, 49 år, som selskabets salgsdirektør med det samlede ansvar for handelsafdelingen, der dækker aktiviteter i både Tilst og Valby.

Kristian Kaae
Kristian Kaae

Ud over at være med til at videreudvikle GASA Nord Grønt's hjemmemarked vil Kristian Kaae også få ansvaret for GASA Nord Grønt's internationalisering, der er et væsentligt indsatsområde i virksomhedens Strategi 2010. Den internationale fokus er helt i tråd med Kristian Kaaes tidligere opgaver i handelshuset Emborg Foods gennem 20 år, hvor han som divisionsdirektør og tidligere divisionschef har haft fingre dybt nede i bl.a. markeds- og forretningsudvikling i udlandet samt opbygning af nye salgskontorer og distributionskanaler. Markederne talte alt fra Mellemøsten til Østeuropa, Sydamerika og Norden.

Kristian Kaae, der er uddannet inden for økonomi og handel i ØK, var efter ØK-udstationering i Canada først i 1980'erne også selvstændig i Canada i tre år, så hans internationale orientering har et stærkt rodnet og skabt et stort netværk.

 

GASA Nord Grønt I/S ejes halvt af Agrova Food og halvt af producenter, der er samlet i GASA Nord Grønt AmbA. Agrova Food er DLGs fødevarevirksomhed.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?