Dansk Fødevare Forum

I forlængelse af Dansk Fødevare Forums generalforsamling den 6. juni blev Dansk Fødevare Forums Kvalitets- og Innovationspris uddelt for niende år i træk.

Prisen gik i år til Easyfood og direktør Flemming Paasch.

Easyfood har med denne pris fået branchens egen anerkendelse af deres initiativer netop¤ for kvalitet og innovation inden for såvel egne rammer som i samarbejde med andre.

Easyfood har i højere grad end nogen andre formået at skabe nye initiativer og gode produkter indenfor convinience-området, og de har blandt andet herfor modtaget Dansk Fødevare Forum og branchens anerkendelse. Sidste års vinder Arla Foods ved Tim Ørting overrakte prisen til direktør Flemming Paasch med følgende motivation:

Easyfood, har gennem bevidst arbejde med kundeorientering, kvalitet og sundhed været med til at drive nye former for brød, kager og convenience produkter frem til de danske forbrugere. De har om nogen gået foran med innovation og kvalitet fra første færd, både inden for egne rækker og i samarbejde med andre, hvilket har betydet et solidt fundament for innovation.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?