Månedens spørgsmål¤i marts 2007 var:

En selvhenter øl (Classic Tuborg) koster i Bella Center 34 kr.

Svarene fordelte sig således:

Rent optrækkeri 70,6%
Urimelig pris 19,1%
Holder publikum væk 6,2%
Rimelig 4,1%

 

Ca. 96% af MEALS læsere finder det uhørt, at et cafeteria i Bella Center tager 34 kr. for en selvhenter Tuborg-øl. De seneste 3 fødevaremesser i henholdsvis Herning (2) og Bella Center har haft betydelige publikumssvigt. Selvom¤ MEALS læsere i stor udstrækning er¤fagfolk med betydelig interesse for nyheder, så bør kategorien "holder publikum væk" være en betydningsfuld påmindelse for messearrangørerne om ikke ligefrem at flå deres gæster.

I sig selv kan prisen på en øl sikkert ikke afgøre om man vil komme til en udstilling eller ej, men sammenholdt med parkeringsafgift på en pløjemark hvorfra man risikerer¤at skulle¤vade i snesjap eller mudder et godt stykke vej hen til messehallerne, garderobe,¤fortæring og eventuelt overnatning gør, at en del virksomheder efterhånden tænker en ekstra gang over, om messeudbyttet helt & holdent slår til.

En helt anden vinkel og nok så afgørende¤for overvejelsen om besøg er, at der på disse messer bliver færre og færre egentlige nyheder,¤fordi redaktioner med udbygget online, fx MEALS med ca. 7.000 kantiner, restauranter, institutioner m.v., straks¤rundsender pressemeddelelser i tekst & billeder.

- Så hvis det både skal være hulens dyrt, og nyhederne forlængst er kendt, så får fødevaremesserne noget at spekulere over.

Ugebrevet MEALS, redaktionen

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?