Den 17.-18. april gennnemførte easyFairs Scandinavia AB sin første messe for fastfood- og cafébranchen i Stockholm. Rekordmange besøgende kunne se de seneste nyheder og trends indenfor branchen og ifølge Peter Wanderydz, Direktør for easyFairs Scandinavia AB, blev messen en succes langt over alle forventninger. Nu glæder vi os til at gentage succesen på kommende messer i Oslo og København til efteråret.

Messen i Stockholm havde 2705 besøgende mod beregnet 1600, og 350 personer deltog i messens morgen- og eftermiddagsmøder. Både udstillere og besøgere udtrykte stor tilfredshed med, at man nu omsider har fået et eget forum for disse voksende brancher.

Messen kommer til Bella Center, København den 31 okt og 1 november. "Interessen for messen i København er meget større end forventet. Allerede inden lanceringen af messen har flere af branchens førende leverandører vist interesse for at deltage", siger Peter Wanderydz.

EasyFairs er Europas førende messearrangør af tids- og omkostningseffektive fagmesser. EasyFairs messer arrangeres under to dage og henvender sig udelukkende til indkøbere og beslutningstagere. Udstillerne deltager til en lav omkostning ved at købe et færdigbygget modul, hvor alt indgår. EasyFairs har sit hovedkontor i Bruxelles og arrangerer årligt 80 messer i 10 forskellige lande. For mere information, se venligst www.easyfairs.com.

Messen i København vil naturligvis også rumme fastfood- og butiksudstyr.

- easyFairs Danmark Aps, 7020 5868

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?