Sealed Air Denmark A/S

Sealed Air Åbner Nye Avancerede Faciliteter i Packforum
til Kurser i Færdigretter

Packforum introducerer et helt nyt og innovativt initiativ i form af Cryovac Food Engineering, Sealed Air Cryovacs organisation, der står for at levere uddannelseskurser til professionelle inden 
 
 
for fødevareindustrien. Formålet med dette initiativ er at give kunder den know-how omkring fødevareforarbejdning og emballageteknik, der er vigtig for en vellykket udvikling af færdigretter af høj kvalitet.
 

Det første af de kurser, som Cryovac Food Engineering tilbyder, handler om Tilberedning i Mikrobølgeovn. Kurset giver know-how om den produktudarbejdelse og det produktlayout og emballagedesign, der er nødvendigt for udvikling af fødevareprodukter, der er designet til tilberedning og genopvarmning i mikrobølgeovn. Cryovac Food Engineering vil også tilbyde kurser om "Fødevarekonservering: Forarbejdnings- & Emballeringsteknologier", så vel som "Sous-vide Madlavning", i samarbejde med Alain Ducasse-skolen.
 
Avancerede Køkkenfaciliteter

Packforum er for nylig blevet udstyret med et moderne og avanceret fødevaredemonstrations- og uddannelsesområde. Faciliteterne er designet til at være stedet for uddannelseskurser med op til 25 deltagere i behagelige omgivelser med direkte adgang til et demonstrationskøkken udstyret med et udvalg af mikrobølgeovne beregnet til husholdning og industri, en almindelig ovn, en hurtig Turbochef-ovn og induktionskogeplader. 
Madlavningsfaciliteterne er også unikt udstyret med et multimediesystem, der gør infrarød visualisering af varmemønstre i mikrobølgeovnene muligt ved hjælp af de nyeste infrarøde kameraer med FLIR-system. Dette fuldt computerstyrede lyd- og videosystem gør det muligt for deltagere at tage hjem med live-optagelser af de faktiske demonstrationer på DVD. Ud over fødevaredemonstrations- og uddannelses-faciliteter, har kursusdeltagerne også adgang nogle af de mest moderne emballeringsmaskinsystemer.
 
Kontakt venligst Helle Andersson for yderligere oplysninger:
Tlf.: + 45 4485 3714
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?