Sealed Air Denmark A/S

CRYOVAC BDF® til hele fjerkræ er en krympeemballage med modificeret atmosfære, der kombinerer en tynd

 

anti-dug krympefilm med barrierelag med et bredt udvalg af bakker. Denne yderst innovative teknologi byder på det "forretnings-indpakkede" udseende sammen med yderligere bonusser bestående af forbedret markedsføring, længere holdbarhed og lækagefri lukning.

 

Både Fleksibilitet og Høj Ydelse


CRYOVAC BDF® er en tynd, fuldt coextruderet flerlags-krympefilm af polyolefin med overlegne gas- og aromabarriereegenskaber. Den giver enestående ydelse og modstandsdygtighed over for eksterne påvirkninger såvel som fortræffelig transparens og glans. De bemærkelsesværdige trykmuligheder forvandler denne emballage til et effektivt markedsføringsværktøj, der giver ekstra forbrugerappel. Filmen benyttes sammen med bakker af polystyren, pap eller stive bakker i et bredt udvalg af størrelser og farver.


Unikke Fordele versus Strækfilm

Emballagen CRYOVAC BDF® til hele fjerkræ byder på en lang række fordele i forhold til traditionelt strækfilm, specifikt stor forbrugerappel, fortræffelig beskyttelse, forlænget holdbarhed og omkostningseffektivitet.
Stor forbrugerappel: Det friske, forretningsindpakkede udseende, som forbrugerne foretrækker. Krympefilmen af høj kvalitet eliminerer overskydende film, hvilket resulterer i forbedret forbrugerappel. Desuden kan filmen forsynes med tryk, hvilket sikrer fortræffelige markedsførings- og kommunikationsmuligheder.
 
Den meget gennemsigtige film byder på førsteklasses anti-dug- og krympeegenskaber, hvilket giver perfekt produktpræsentation. Forbrugernes bekvemmelighed er også forbedret med tilberedning i emballagen med bakker der er egnet til ovn, produktinformation og tophygiejne uden lækager, dryp eller ubehagelige lugte.
Fortræffelig beskyttelse: Denne 25-µm film leverer hermetisk lukkede, lækagefri emballager med høj modstandsdygtighed over for punkteringer og perforeringer, hvilket resulterer i perfekte pakninger under distribution, på detailhylder og i forbrugeres køleskabe og ingen risiko for krydskontaminering. Dens fortræffelige krympeegenskaber og filmhukommelse resulterer i en fortræffelig produktpræsentation.

Forlænget holdbarhed: Filmens hermetiske lukning og krympning med gode barriereegenskaber sammen med modificeret atmosfære forlænger produktets holdbarhed og friskhed. Hermetisk lukkede og tætte emballager resulterer i rene hylder på detailniveau. Forlænget holdbarhed maksimerer promoveringsmulighederne, giver mere salg og reducerer affald og spild.

Omkostningseffektivitet: Dette koncept kører med et udvalg af¤pålidelige, fleksible, godkendte forme-fylde-svejse-systemer, der kan klare hurtige formatændringer og køre med hastigheder på op til 50 emballager i minuttet, en nettogevinst i forhold til strækfilm-systemer. Konceptet byder på favorable muligheder for detailhandlere i form af et bredt udvalg af bakkestørrelser, -farver og -materialer. Den 25-µm trykte film kræver ikke yderligere etikettering, hvilket skaber yderligere miljømæssige fordele.

 

 

For flere oplysninger, kontakt venligst Helle Andersson:
Tlf.: + 45 4485 3714
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?