Inco Danmark A.m.b.a

inco Danmark lancerer kundemagasinet, Råvaren, der skal klæde vores kunder på, så de kan stille endnu flere krav og få max. ud af deres samhandel med inco Danmark.

"Vi er jo en virksomhed, der hele tiden får nye ideer og implementerer handlinger, der kan give vores kunder endnu mere valuta i deres samhandel med os. Men en gang imellem, så går det lidt for stærkt, og vi får ikke lige kommunikeret alle vores servicetilbud ud til alle kunder", siger marketingchef Pernille Juul.

"Kundemagasinet, Råvaren, skal fange op omkring vores servicetilbud og sikre, at vores viden og nye tiltag kommer ud over rampen til alle vores kunder. Vi har eksempelvis en meget stor viden om vores sortiment, produktnyheder fra leverandørerne samt dygtige eksperter i vores profilafdelinger, der bl.a. har styr på, hvornår eksempelvis hornfisk er i sæson. Alt sammen viden, der kan være kilder til inspiration i vores kunders hverdag", fortsætter Pernille Juul.

Første nummer af Råvaren udkommer den 2. februar - og her kan vores kunder bl.a. læse om nyheder i sortimentet, opskrifter, råvarer i sæsonen og få et indblik i de servicetilbud, som vores Kød & pålæg, vinafdeling, fiskeafdeling og ikke mindst kvalitetsafdeling, har at tilbyde vores kunder.

I hver udgave kommer vi også til at sætte fokus på et aktuelt tema. Denne gang har vi valgt at stille skarp på "Forår i finanserne". Vi har været rundt i landet og spurgt nogle af vores kunder om, hvordan de ruster sig til den generelle økonomiske afmatning. Ligesom vi har fået nogle ord med på vejen af institut for fremtidsforskning, om, hvordan forbrugeren reagerer ift. deres restaurantbesøg, når der ikke længere er så mange penge at rutte med.

Råvaren, vil udkomme cirka hver 3-4 måned i 2009. Det bliver primært et tag-selv magasin fra vores to Cash & Carry butikker i København og Århus. Alle vores distributionskunder får magasinet ud sammen med deres varer umiddelbart efter den 2. februar.


For yderligere information kontakt 
Pernille Juul, Marketingchef inco Danmark tlf. 2999 6161, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?