Mmm..

(10.4.2008) Mange turister må skele til prisniveauet i et land, når de planlægger ferie. Det er naturligvis udmærket¤at rige turister¤ankommer med luksusskibe til Langeliniekajen,¤men den store turisme-gevinst ligger i, at¤mange familier holder ferie i Danmark. I det hele taget,¤skal¤alle turister¤være¤velkommen.

Men det er hulens dyrt at være turist i Danmark. Vi er blandt de dyreste i EU - vist nok¤det allerdyreste, og på det seneste er priserne på mange forbrugsvarer tilmed steget mere end betydeligt og mere af samme skuffe er på vej.

Naturligvis rammer prisstigninger også andre lande, men som det ser ud nu, så får Danmark - oveni de i forvejen tårnhøje forbrugerpriser - nogle kommende priser, som ikke vil kunne friste ret mange udenlandske familier til at holde deres ferie i Danmark. Og som sandsynligvis også vil indskrænke danskernes ferieplaner!

Tilmed er vejret i sommerperioden, med megen regn, blæst , oversvømmelser og halvkolde dage & aftener, og udsigt til sådanne vejrmæssige feriedage gør os heller ikke tiltrækkende for ferierende udenlandske famlier.

- Vi er naturligvis glade for dem, som kommer, men vi skal nok til at indstille os på, at vi ikke mere - som i de gode gamle dage - er et udpræget mål for ferierende udlændinge.



Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?