Et helfigur-spejl holder dig slank

(23.4.2008) Befolkningens holdning til hvordan kvalitet af vores mad skal være har forandret sig meget i tidens løb. Tidligere mente man, at kvalitet kunne bedømmes udfra om maden smagte godt, og om den var næringsrig.

I dag stilles der flere krav til bedømmelsen. Det kan tillige være dyrenes opvækst, måden landbruget og fødevareindustrien forurener miljøet og fri for skadelige stoffer.

Begrebet næringsrig har ændret sig ved, at man nu¤er langt mere nøjeregnende med ikke at indtage flere kalorier, end man forbrænder.

Nutidens befolkning ønsker at holde vægten. Lige efter badet er det¤for både kvinder og mænd blevet almindeligt at se på sig selv i et helfigur-spejl. Denne synlige adfærd vil i mange tilfælde holde din vægt på plads. I det hele taget stiller flere og flere krav til sig selv om ikke at blive¤tyk. Også de unge er påpasselige i så henseende.

Det er ikke alene forfængelighed, der er årsag til, at man ikke vil være tyk, men i høj grad fordi det er kendt af alle, at mange skavanker og sygdomme skyldes fedme. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?